Home product Reviews

Review Tentang Clinelle Miracle Aqua Capsule EE cream

Hi, Makeup dan penjagaan kulit muka sangat penting untuk perempuan. Sekarang ni Clinelle ada keluarkan satu produk makeup iaitu Clinelle Miracle Capsule EE cream.  So, kalini aku nak cuba and review sendiri produk clinelle ni.

EE cream ni sebenarnya berbeza dengan BB cream and CC cream. EE atau Even Effect cream ni adalah combination antara penjagaan kulit makeup dalam satu produk. Paling best nya EE cream tu mempunyai fungsi yang banyak iaitu meratakan skin tones, tutup dark spots,  refines pore, control oit, boleh dijadikan primer and macam-macam lagi. Senang cerita, korang akan tengok ingredient dia di belakang tube and pada kotak dia tulis 15-in-1 beautifying functions!

Tube Clinelle ni ada 30ml
Full Ingredient pada kotak Clinelle

 

Macam orang yang selalu busy and tak terlalu makeup macam aku, Clinelle Aqua Capsule ni best sebab struktur dia tak terlalu pekat and senang je dipakai. Paling penting, Clinelle ni dermatologically tested and bebas paraben. Jadi untuk sesiapa yang kulit dia sensitive macam aku, sesuai lah untuk guna produk ini!

Gambar no Filter. Tekstur dia smooth kan!

Kesimpulannya untuk aku Clinelle ni boleh dikatakan bagsu sebab aku suka struktur dia yang tidak terlalu berat dan bertompok pada muka. Lepastu, Clinelle ni sennag je nak dibeli sebab ada di Watson and Guardion pada harga RM65.90 sahaja. So, go and try out this product now!

You may also like...